Tuotteet > Leimasimet ja teippaukset

Painotuotteet | Leimasimet ja teippaukset | Liikelahjat | Radio-, lehti-, digi- ym. mainonta | Asiakastutkimukset | Markkinointipaketti

Leimasimet

Leimasimet tarpeiden mukaan, yrityksesi logolla ja yhteystiedoilla tai haluammallasi tekstillä. Leimasimissa on tarjolla useita eri kokoja ja niissä on vaihdettava värityyny. Kaikkiin leimasimiin voit valita mustan, sinisen, violetin, punaisen tai vihreän värityynyn. Leimasimia on saatavilla suorakaiteen, pyöreän sekä nelikulmion mallisina. Leimasimet ovat saatavilla myös vaihtuvalla päivämäärällä.

Leimasin

Auto / ikkunateippaus

Kun mietit yrityksellesi mainostaulua, kylttejä, teippauksia autoon tai liikkeesi ikkunaan, sinun kannattaa aloittaa mittanauhasta, sekä hahmoitella mielessäsi millaista olet ajatellut. Tarvitsen muun muassa tiedon minkä kokoinen ikkunapinta on johon teippaus tulee, lisäksi montako ikkunaa on ja jos tarvitset kyltin tai kylttejä mihin haluaisit ne sijoittaa, myös toive värimaailmasta auttaa sunnittelussa. Autoteippauksissa kysyn auton merkkiä ja vuosimallia ja myös mielellään kuva autosta sillä suunnitteluohjelmassa nämä tiedot tarvitaan ja niillä tiedoilla pääsemme jo pitkälle. Eli siis mitä valmiimmaksi teippaukset olet miettinyt, sen pienemmillä kuluilla selviät.

Logo

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla yrityksellesi valmista logoa, vaan se voidaan suunnitella toiveittesi mukaan.
Logon suunnittelu hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Yleistietoa teippauksista

Koriste- ja mainosteippaukset kuorma-autoihin, henkilöautoihin, moottoripyöriin, veneisiin sekä muihin ajoneuvoihin ja työkoneisiin, laitteisiin sekä liiketiloihin, kuten ikkunateippaukset ja somisteteippaukset. Yhdistämällä suurkuvatulosteita ja perinteistä tarraleikkausta saadaan aikaan näyttäviä kokonaisuuksia, joilla on hyvä mainosarvo. Teippauksiin saadaan lisää näyttävyyttä hyödyntämällä myös erilaisia heijastavia tarroja ja efektitarroja tai valmiita 3D-kuvioteippauksia. Käytännössä mitä enemmän olet valmis sijoittamaan, sen näyttävämpää saat.

Kyltit ja opasteet muovista tai metallista tai puusta

-kyltit, viitat, talonumerot, tapahtumat, messut BANDEROLLIT PVC tai lippukangaspohjalle Valomainokset, banderollit, roll upit, standit, tienvarsikyltit ym.

Auton teippaukset Auton teippaukset

Auton teippaus voi olla vaikka oheisenlainen jossa autoon on tehty siirtokirjaimin yrityksen nimi ja yhteystiedot.