Tuotteet > Liikelahjat

Painotuotteet | Leimasimet ja teippaukset | Liikelahjat | Radio-, lehti-, digi- ym. mainonta | Asiakastutkimukset | Markkinointipaketti

Tuotteita saatavana myös pienissä erissä!

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tuotteisiin. Tarvittaessa lisätietoja saat minulta. Sivujen alapalkista löydät puhelinnumeroni ja s.postiosoitteeni. Sungloben yhteystiedot kohdasta voit myös laittaa s.postia.

www.sunglobe.net
Sunglobe

MIKSI MAINOS- JA LIIKELAHJOJA ANNETAAN?

Liikelahjojen tarkoitus on vahvistaa vanhoja liikesuhteita sekä auttaa solmimaan uusia.

Mainoslahjojen tehtävänä on pitää yrityksen tai tuotteen nimi asiakkaiden mielessä ja nostaa yrityksen tunnettuutta. Tunnettavuuden nousu voi myös poikia lisää asiakkaita.

Millä muilla nimillä liikelahjoja kutsutaan? Liikelahjoista käytetään monia nimityksiä kuten yrityslahjat ja asiakaslahjat. Usein lahjan antaminen liittyy johonkin juhlaan tai merkkipäivään kuten esimerkiksi asiakkaan syntymäpäivälahja tai joululahjat. Myynninedistämisessä käytettyjä halpoja lahjoja kutsutaan nimillä mainoslahjat, mainostuotteet, mainosesineet, myynninedistämislahjat, giveaways tai givarit, brändituotteet ja promolahjat.

MITÄ OVAT MAINOS- JA LIIKELAHJAT?

Usein liike- ja mainoslahjat jaotellaan neljään pääryhmään.

1. Mainoslahjat

ovat halpoja suurelle yleisölle jaettavia mainostuotteita. Mainoslahjan hinta on keskimäärin 0,50 – 2,00 € joten niitä voi antaa tai jakaa ilmaiseksi. Mainoslahja on parhaimmillaan käyttöesine, joka jää saajalle muistoksi ja palauttaa aina käytettäessä mieliin antajan yrityksen.

Meillä on tuhansien tuotteiden valikoima mainoslahjoja. Yksi yleinen käyttötapa on jakaa mainoslahjoja messuilla. Messulahja voi olla mainoskynä, heijastin, avaimenperä tai vaikka karamelli.

Mainostuotteita on hyvä pitää aina yrityksen kaapissa jotta on jotain annettavaa yrityksessä vieraileville. Usein messulahjat merkitään näkyvästi mainostajan logo tai vaikka kotisivun osoite. Kysy meiltä lisää erilaisista mainoslahjojen merkkaustavoista. Jos etsit ideoita messuilla jaettavaksi tuotteeksi tai mainoslahjaksi niin katso mainoslahjat otsikon alta löytyvät mainoslahja – ideat. Löydät varmasti sopivat mainoslahjat, messulahjat, mainostuotteet ja jaettavat messutuotteet valikoimastamme. Selaa mainoslahjakategorioita ja etsi mieluisa mainoslahja.

2. Myynninedistämistuotteet

ovat kädestä käteen annettavia tuotteita. Tyypillisiä myynninedistämislahjoja ovat pipot, lippalakit, t-paidat, grillikintaat, rantapallot, sateenvarjot jne. Uusimpia trendejä tässä kategoriassa ovat mm. usb-muistitikut. Jakomäärä yrityksestä riippuen 500-2.000 kpl vuodessa ja lahjan arvo 2,5-9 €.

3. Liikelahjat

Liikesuhteen ylläpitämiseksi annettavat lahjat eli liikelahjat. Näistä lahjoista käytetään myös nimityksiä yrityslahjat ja asiakaslahjat. Liikelahjoina kannattaa käyttää vain korkealaatuisia merkkitavaroita. Suurin osa joululahjoista kuuluu tähän ryhmään. Näitä annetaan yleensä 100-300 kpl vuodessa ja lahjan arvo on 14-30 €. Katso laatimamme yritys- ja liikelahjavinkit.

4. Vip- ja premiumlahjat

Avainasiakkaille annettavat liikelahjat eli lahjatavaroiden aateli. Näitä lahjoja kutsutaan yleisesti myös nimellä vip-lahjat. Ryhmän tuotteet yritys jakaa asiakasyritysten liikkeenjohdolle ja tärkeimmille asiakkaille. Yrityskohtainen vuosikulutus noin 50 kpl ja lahjan arvo voi olla yli 50 €. Merkkipäivänä annettavat lahjat saattavat olla hyvinkin arvokkaita.