Yrittäjä Kaarina Julkunen

Yritykseni toimipaikka on Pyhäjärvi. Mutta toiminta alueena koko Suomi. Lapinlahdelle muutin vuonna 1990 Tuusniemeltä työn perässä ja edelleen Pyhäjärvelle vuoden 2018 lopussa.

Valmistuin lastenhoitajaksi Kuopion sairaanhoito-oppilaitoksesta vuonna 1989 ja olen työskennellyt valmistumisestani lähtien lasten ja nuorten parissa erilaisissa kerhoissa, päiväkodeissa ja kouluissa. Vuoteen 2007 saakka työskentelin kyseisissä tehtävissä pääsääntöisesti erityistä tukea tarvitsevien perheiden ja lasten parissa. Terveydellisistä syistä jouduin luopumaan lastenhoitajan työstä.

Muutamia vuosia meni kuntoutusten, työkokeilujen ym. merkeissä etsien uutta alaa, jota niveleni kestäisivät. Vuonna 2010 aloitin työt myyntineuvottelijana Savon alueen lehdissä, jotka pääpainoisesti olivat Töllötin ja Matti ja Liisa, mutta myös muut savon alueella ilmestyvät lehdet.

Kaarina Julkunen
Vapaa-ajalla

Tätä kyseistä työtä tein vuoden 2016 alkuun saakka, jolloin siirryin yrittäjäksi perustaen yritykseni.

Vapaa-aikani vietän luontoon liittyvien harrastuksien parissa, muun muassa marjastaen, sienestäen, mökkeillen ja kalastellen. Lisäksi olen aina ollut monenlaisissa yhdistystoiminnassa mukana. Olen esimerkiksi vetänyt nuorille erilaisia kerhotoimintoja, jotka ovat viime aikoina olleet kalastukseen liittyviä, mikä on jäänyt rakkaimaksi harrastukseksi. Talvet siis kuluvat pilkillä, kesät onkien tai vetouistellen, syksyt laituripilkillä istuskellen. Kerhojen vetovastuun olen siirtänyt muille ja tätä nykyä toimin mm. seuramme Lapinlahden Pilkkijöiden puheenjohtajana.

Vaikka suurinosa tekemästäni työstä liittyy hoitoalaan, on markkinointi ollut aina työn alla. Olen ollut seura- ja yhdistystoiminnassa vuosia, etsien keinoja saada toimintaan näkyvyyttä hyödyntäen monia markkinointikanavia. Lyhykäisyydessään voidaan sanoa että yli 35 vuoden kokemuksella puuhastelua markkinoinnin parissa.

Kaarina Julkunen
Töissä